Comptabilitat del Grup

Responder
Avatar de Usuario
Enric
Mensajes: 310
Registrado: 27 May 2013, 19:03

Comptabilitat del Grup

Mensaje por Enric » 03 Abr 2018, 07:08

Hola,

L'empresa on tenia l'allotjament del web de la comptabilitat va ser comprada per una de més gran i em van avisar de que farien una migració a la nova plataforma.

La migració l'han feta durant aquesta Setmana Santa. Pel que fa a la comptabilitat, sembla que hi ha un canvi a la versió del PHP (el llenguatge de programació que utilitza) que provoca problemes de compatibilitat i que no funcionin els programes.

A més d'això tampoc tinc accés als meus comptes personals de correu, ni altres serveis que oferia l'antic allotjament web, amb la qual cosa tampoc puc, de moment, fer-me una idea de quina és la magnitud dels canvis que he de fer, per adaptar els programes a la nova versió.

Aquesta setmana, a la feina hauré de quedar-me a les tardes perquè tindré tots els dies de vacances enrederits i no podré dedicar gaire temps a solucionar aquest tema.

En cap cas pot haver hagut pèrdua de dades comptables. La base de dades original és local (al meu ordinador de casa) i la que utilitzen els programes web n'és una còpia. Si algú necessita saber el seu saldo o qualsevol altre dada m'ho pot demanar per un privat.

Fins aviat,

Enric
GRUP CATALUNYA

Avatar de Usuario
Enric
Mensajes: 310
Registrado: 27 May 2013, 19:03

Re: Comptabilitat del Grup

Mensaje por Enric » 15 May 2018, 22:44

Hola,

¡Ja està operativa!

Si trobeu alguna cosa, no dubteu en dir-m'ho.

Gràcies per la paciència,

Enric
GRUP CATALUNYA

Responder